Halloween doosjes

Halloween doosjes


Schattige Halloween doosjes!

Deze doosjes zijn zeer geschikt voor Halloween maar ook leuk voor Sint Maarten 11 november. Monster en spook doosje met schattige oogjes en de inkt verbruik bij het spook doosje is minimaal. Print het ontwerp op 200 gram papier, knip het ontwerp uit en plak het doosjes dicht. Vul ze met kleine snoepjes en je hebt een geweldige traktatie aan de deur. Het formaat van de doosjes zijn, B 6 cm x H 7 cm x D 5.5 cm.

GEEN PRINTER? Klik hier.

Halloween doosje

Tip voor vulling

* Doosje rozijntjes
* Klein uitdeel zakje met een koekje
* M&M zakje
* Manderijen
* Kleine Mars, Snickers, Bros, etc.
* Pepernoten

Halloween taart!

Vind je het leuk om met Halloween of Sint Maarten een taart te maken? Dan kun je dit ontwerp hieronder downloaden. Zelf heb ik deze pompoen taart een paar jaar geleden gemaakt, alleen kwamen er maar 8 kinderen aan de deur met Sint Maarten. Maar de kinderen vonden het wel erg leuk om een doosje of taart traktatie te krijgen. Dus ga lekker knutselen en maak deze leuke traktatie doosjes.

Een taart bestaat uit 12 punten en er kunnen 3 of 4 taarten op elkaar. Plak de cirkels op een saté-of partyprikker en steek deze in het midden van de taart. Afmeting taartpunt 7,5 cm breed 14 cm diep en 6 cm hoog.

Halloween papieren taart

Wat heb je nodig?

*Download het ontwerp naar je computer
*Gebruik 200 of 220 gram gewoon papier of glossy fotopapier (te koop bij Action).
*Schaar
*Lijm of fotolijm, fotostickers

Gebruik je gewoon papier? Dan kun je het ontwerp vouwen zonder voor te rillen.
Kijk of je printer op A4 formaat staat en kies passend voordat je het ontwerp print.

p.s. Heb je geen printer en je wilt toch iets leuks uitdelen met Sint Maarten? Maak dan met papieren zakdoekjes spookjes! Doe een papieren zakdoekje over een mandarijn, snoep of een lolly en gebruik lint er onder.  Teken 2 zwarte oogjes erop en jouw spookjes zijn klaar.

Veel succes ermee!

LET OP: Alle traktaties zijn door Print je Traktatie ontworpen en kun je geheel gratis downloaden. Het is alleen niet toegestaan om deze te verkopen en of voor andere commerciële doeleinden te gebruiken zonder toestemming.


Download spook doosje
Download monster doosje
Download taartpunt Halloween
Download pompoen taartcirkel


Bekijk de video